Anasayfa / MAGAZİN / YARININ HİKAYESİ COMTEMPORARY ISTANBUL’DA

YARININ HİKAYESİ COMTEMPORARY ISTANBUL’DA


Contemporary İstanbul’un, 12. edisyonu 14-17 Eylül’de gerçekleşecek.  Sanat fuarında öne çıkan etkinliklerden biri de “yarının hikayesini” anlatan CI Dialogues konferans serisi olacak. Sanat ve İş dünyasından dünyaca etkili yirmiden fazla isim CI Dialogues’da yeni dünyanın sanat ve yaşam anlayışını konuşacak.

“Movement” temasının incelikle işlendiği konferans serisinde; Sanat ve Mimarlık, Sanat ve Teknoloji, Sanat ve Koleksiyonerlik, Sanat ve Tat panelleri izleyicilerle buluşacak.
Fuar dönemi boyunca fuar ziyaretçilerine de açık olacak konferanslarda; medya, mimari, sanat, teknoloji, moda gibi insan hayatının çekirdeğini oluşturan konulardaki son değişimler ve bunun yaşamımıza olacak yansımaları konunun uluslararası boyuttaki uzmanları tarafından tartışılacak.
Galerilerin, sanatçıların, koleksiyonerlerin, basın ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katılacağı

12. Contemporary Istanbul, 14-17 Eylül tarihleri arasında yüz bine yakın ziyaretçiyi ağırlayacak.
Seksen uluslararası galerinin; iki yüzden fazla sanatçının eserlerini sergileyeceği Contemporary İstanbul; zamanın ruhunu “sanat” ile yakalayacak.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.