Anasayfa / MANŞET / Yaz Kombinlerine Şıklık Katacak Sandalet Modelleri Butigo’da!

Yaz Kombinlerine Şıklık Katacak Sandalet Modelleri Butigo’da!

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, birbirinden tarz topuklu sandalet ve terlik modelleriyle yazın enerjisini adımlara taşıyor.  

Butigo’nun taş, toka ve zincir detaylarıyla harmanlanan terlik ve sandalet modelleri hem özel davetlerin hem de günlük hayatın vazgeçilmezi olmaya aday!

Yaz mevsiminin vazgeçilmezi olan sandalet ve terlikler trendlere uyum sağlayan modelleriyle Butigo Yeni Sezon Koleksiyonu’nda iddialı ve rahat alternatifleriyle göz dolduruyor. 

Taş, toka, zımba ve zincir detaylarıyla süslenen modeller, turuncu, beyaz, pudra, siyah, lila, beyaz ve bej renkleriyle dikkat çekiyor.  Kalın tabanlı sandaletler ve düz terlikler günlük hayatta, ofiste, tatil beldelerinde adımlara renk katarken; sivri topuklu ve kalın topuklu sandaletler ise özel davetlerde dikkatleri adımlara çekiyor. Uçuş uçuş elbise, etek, gömlek, tulum, jean ve daha birçok kıyafet ile kombinleyebileceğiniz Butigo sandaletler ve terlikler, bu yaz da trend seçenekleriyle fark yaratıyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.