Anasayfa / MANŞET / YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Moda Tasarımı Diploma Programı, Moda Yönetimi, Moda İletişimiÖğrencilerine mesleklerini dünyanın her yerinde icra edebilecek çağdaş bir bakış açısı kazandırmak misyonuyla moda endüstrisinin gelecek nesillerini yetiştiren İMA’da yeni eğitim dönemi başlıyor. İMA, güz döneminde açtığı “Akademik Programlar” ve “Profesyonel Gelişim Programları” ile geleceğe dair kurulan hayallerin adresi olmaya devam ediyor.

İstanbul Moda Akademisi, moda alanında yetenekli, bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen gençleri, akademik bir bakış açısı ile değerlendirerek Türkiye’nin moda alanında en yetkin eğitmen kadrosuyla hayat boyu sürecek bir moda yolculuğuna çıkarıyor.

Profesyonel akademik kadrosuyla uluslararası standartlarda bir eğitim sunan İMA’da Akademik Programlar, Moda Tasarımı ve Teknolojisi Lisans Programı, Moda Tasarımı ve Yönetimi Lisansüstü Diploma Programı, Moda Tasarımında Kalıp ve Model Geliştirme, Güzel Sanatlara Hazırlık ve Portfolyo Programı ile Güzel Sanatlara Hazırlık Portfolyo ve Çizim Programı bölümlerinden oluşuyor.

İMA, hafta içi ve haftasonu esnek saatlerde devam eden Profesyonel Gelişim Programları (PGP); Moda Tasarımı Diploma Programı, Moda Yönetimi, Moda İletişimi ve Medya, Teknoloji ve Ürün Geliştirme gibi modanın her alanında iş gücüne ihtiyaç olan eğitim seçenekleri sunuyor.

İMA’da eğitim süreci boyunca Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcılarıyla ve sektörün alanında lider markaları iş birlikleri kapsamında başarılı projeler gerçekleştiriliyor. Bu vesileyle öğrenciler sektörle tanışırken kendilerini de sektöre tanıtarak iş hayatına atılmakta avantaj yakalıyorMODA EĞİTİMİ

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.