Anasayfa / MANŞET / YILIN EN DİKKAT ÇEKİCİ DEFİLESİ

YILIN EN DİKKAT ÇEKİCİ DEFİLESİ

ÖZLEM KARAOĞLU SİBEL ÖZÜNLÜ_kapalıçarşı2017 yılının bitmesine çok az bir zaman kaldı. 2017 yılının en flash, en dikkat çekici defilesi ise yine yılın son ayına denk geldi. Tarihi Kapalıçarşı’da yapılan Mehmet Köymen LESAIRA Winter 2018 Haute Couture defilesi herkesi kendine hayran bıraktı
Aile Hastanesi&İlkem Öztürk’ün sağlık sponsorluğunu üstlendiği, elde edilen gelirin Rotary Eğitim Dostları Platformu’na aktarıldığı defilenin ev sahipliğini Kalamış Rotary Kulübü Başkanı Okşan Yücel üstlendi. Saruhan Hünel’in sunduğu gecede ünü koreograf Asil Çağıl koreografisiyle Tuğçe Sarıkaya, Sibel Özünlü, Nil Uzun, Özlem Karaoğlu, Elçin Türksev, Niran Yalaz, Müge İskender, Melissa Alagöz, Rabia Hazır, Yasemin Yeniay, Yeliz Barman, Eva, Cansu Özdemir gibi başarılı modeller podyuma çıktı.
Mehmet Köymen’in 30. meslek yılında hazırladığı muhteşem koleksiyonun tanıtımında finalde gelinlikle yürüyen ünlü model-oyuncu Tuğçe Sarıkaya izleyenlerden büyük alkış aldı.
 Mehmet Köymen’e üstün hizmet ödülü

Gecede Mehmet Köymen’e üstün hizmet ödülü verildi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.