Anasayfa / MEKAN / YILBAŞI REZERVASYONLARI BAŞLADI

YILBAŞI REZERVASYONLARI BAŞLADI

YILBAŞIAkdeniz’in geleneksel tatlarını modern şehir ruhuyla bütünleştiren Capricorn, yılbaşı akşamında yeni menüsü ve geceye özel müzik performanslarıyla lezzete eğlence katıyor. İtalyan asıllı Şef Fabio Brambilla’nın imzasını taşıyan lezzetler akşamı unutulmaz kılarken; Cem Moreno Band ve DJ Hakkı Erenel’in performansları Boğaz’a farklı bir ritim kazandırıyor.

Yeni menüdeki soğuk başlangıçlardan “Palamut ve Somon Tartar”, “Fırınlanmış Balkabaklı Hamsi” ve “Ilık Ahtapot Salatası” gibi lezzetler ana yemek öncesinde iştah kabartıyor. Capricorn mutfağının farkını ortaya koyan paylaşımlık tabaklar ile de yılbaşı sofraları zenginleşiyor. “Karides ve Porçini Mantarlı Linguine”, “Paellla Camarones”, “Ağır Ateşte Pişmiş Fener Madalyon” ve “Badem Sütünde Deniz Levreği” özellikle kalabalık masaların favorisi olacak.
Akdeniz müziklerinden oluşan zengin repertuvarıyla Cem Moreno Band, yılbaşı gecesi Capricorn’da ambiyansa ritim kazandırmaya hazırlanırken; DJ Hakkı Erenel’in performansıyla gece eğlencesi ikiye katlanıyor.
Akdeniz mutfağının en iyi örneklerini sunan menüsü ve benzersiz müzikleriyle Capricorn, unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenleri Boğaz’a davet ediyor.

Rezervasyon koşulları ve bilgi için: (0212) 259 41 00-01
Salhane Sokak No:7 Ortaköy, 34347 Beşiktaş/İstanbul

Boğazın gözdesi
Boğazın gözdesi Capricorn’da eşsiz bir yılbaşı gecesi!

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİVAN ANKARA YENİLENEN YÜZÜ İLE KAPILARINI AÇTI

Divan Ankara Yenilenen Yüzü İle Kapılarını Açtı

Türkiye’de ekol markalardan biri olan Divan Grubu, Ankara Çankaya’daki yeni otelini düzenlenen şık bir davetle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.