ZEYNEP TOSUN & DENİZ MARŞAN İLE MODA ATÖLYESİ

Date:

adidas Future House‘ta Cumartesi günleri alanlarına yeni bir soluk getiren genç, başarılı ve yaratıcı isimlerle atölye çalışmaları ve söyleşiler devam ediyor. adidas Originals ruhunu İstanbul ile buluşturan kültürel mekan, bu hafta yüksek katılımın olduğu moda atölyesinde Zeynep Tosun ve Deniz Marşan‘ı ağırladı.
Stil danışmanı Deniz Marşan, 2013 yılında moda, PR ve showroom hizmeti vermek amacıyla Başak Dizer ile kurduğu ROOM ile tanınıyor. Zeynep Tosun ise geleneksel çizgilerden ilhamla geleceğe dair giysiler tasarlayan, dünya çapında ünlü bir modacı. adidas Future House’ta gerçekleşen atölyede ikili, katılımcılarla birlikte bir yandan kıyafetleri kesip bozdu, diğer yandan farklı farklı kombinleyerek yeni stiller yarattılar.
adidas FUTURE HOUSE’da, keşfetmek, incelemek ve deneyimlemek isteyenlerin, futurehouse.zeroistanbul.com adresini ziyaret ederek, etkinliklere önceden kayıt olmaları yeterli.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Authentic Brands Group, eCommerce operasyonlarını genişletiyor

Authentic Brands Group, Dublin merkezli Luzern eCommerce ile olan stratejik ortaklığını Reebok markasının ötesine taşıyarak Avrupa pazarında genişletiyor.

Hızlı moda devi Shein Hong Kong borsasında halka arz ediliyor

Hızlı moda devi Shein, Hong Kong borsasında gerçekleştireceği halka arz ile 1,8 milyar dolara kadar kaynak toplamayı hedefliyor.

Supreme Kreatif Direktörü Erin Magee görevinden ayrılıyor

Supreme markasında 22 yıldır görev yapan Kreatif Direktör Erin Magee, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla şirketten ayrıldığını duyurdu.

Puma spor pazarlama direktörü 25 yılın ardından görevinden ayrılıyor

Puma bünyesinde 25 yılı aşkın süredir görev yapan Global Spor Pazarlaması Başkan Yardımcısı Johan Adamsson kişisel nedenlerle görevinden ayrılıyor.