Anasayfa / MODA YOLU / İTÜ FASHION SHOW…

İTÜ FASHION SHOW…

İTÜ FASHION SHOW, İTÜ – FIT (Fashion Institute of Technology) Moda Tasarımı Programı’nın her akademik yılı sonunda gerçekleştiriliyor. Bu yıl 9.’su gerçekleştirilen ve gelenekselleşen “İTÜ FASHION SHOW” ile 2015-2016 dönemi öğrencileri mezun oldular.

İTÜ Rektörlüğü’nün katkıları, Ece Vahapoğlu ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumu ile gerçekleşen gecede 23 manken, üniversitelilerin 2017 yılı İlkbahar-Yaz sezonu için yarattığı tasarımları sergilediler.

C_Waikiki_ozel_odulu

Yarışmaya katılan öğrenciler, seçtikleri tema doğrultusunda hazırladıkları tasarımlarıyla hazır giyim ve moda sektörünün önemli temsilcilerinin karşısına çıktı. Yarışmanın seçici jürisinde; LC Waikiki Üründen Sorumlu Genel Müdürü Maria Comfort ve LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Gülperi Savcı Tandar yer aldı. LC Waikiki, tasarımlarını beğendiği Sibel Yanmaz’ı LC Waikiki özel ödülü ile ödüllendirdi. LC Waikiki özel ödülünü kazanan Yanmaz, LC Waikiki Kurumsal Akademi’nin styling eğitimini alacak.

LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Gülperi Savcı Tandar, LC Waikiki’nin İTÜ Fashion Show sponsorluğu ile ilgili olarak şunları söyledi; “LC Waikiki olarak, üniversitede okuyan gençlerimizin de çalışmak istediği şirketler arasındayız ve bu durum bizim için gurur verici. Üniversite öğrencileriyle pek çok projede bir araya geliyoruz, LC Waikiki kurum kültürünü paylaşıyoruz. Geleceğin moda tasarımcıları ile böyle bir platformda bir araya gelmekten ötürü mutluyuz. LC Waikiki olarak, gençlerin heyecanını sektör tecrübeleri ile buluşturup, birlikte daha iyi işler çıkarmak için her zaman hazırız. LC Waikiki Kurumsal Akademi ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) arasında, bugün gerçekleştirdiğimiz proje dışında hazır giyim ve perakende sektörüne yönelik profesyonel eğitim programları geliştirmek üzere birçok işbirliğinde bulunuyoruz. Kurumların bilim ve akademi çevreleriyle yakın temasta olmak, birlikte ortak projeler üzerinde çalışmak bizler için çok önemli. LC Waikiki’nin sektördeki öncü rolünü, eğitim ve akademik işbirlikleri konusunda da sürdürmeyi arzu ediyoruz.”

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Altınyıldız Classics’ten Bir İlk: Burak Özçivit’le Sanal Stüdyo Ortamında Çekim

Altınyıldız Classics’ten Bir İlk: Burak Özçivit’le Sanal Stüdyo Ortamında Çekim

Türkiye’de erkek modasının öncü markası Altınyıldız Classics, Burak Özçivit ile birlikte 2023 Yaz sezonu koleksiyonunun …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.