Anasayfa / MANŞET / Atasay’dan Erkekler İçin Güçlü, Çarpıcı, Sıradışı Parçalar

Atasay’dan Erkekler İçin Güçlü, Çarpıcı, Sıradışı Parçalar

Sonbaharda stil sahibi erkeklerin estirecekleri havayı şimdiden hissetmeye başladık! Atasay, stiline önem veren erkekler için hazırladığı koleksiyonlarında en seçkin parçaları bir araya getiriyor. Güçlü, çarpıcı ve sıradışı tasarımlarıyla göze çarpan koleksiyonda, her bir parça adeta bir kimlik niteliği taşıyor.

Erkek modası son dönemde en az kadın modası kadar ilgiliyle takip ediliyor. Kendini seven, sıradışı dokunuşlar ve çarpıcı bir görünüm isteyen erkekler için güçlü takılar kombinlerde ön plana çıkmaya başladı. Baskın siyahlar ve bakır tonları, parlak gümüşler ve özel taşların bir araya getirdiği kolyeler, yüzükler ve bileklikler kendini ifadenin en şık yolunu oluşturuyor. 

Sade bir görünüme eşlik eden kalın zincir kolyeler ufak taşlarla süslendiğinde stili göz alıcı bir hale dönüştürmeyi başarıyor. Minimal dokunuşlarla tamamlanan tasarım yüzükler ve bileklikler kendine güvenen erkeklerin tam olarak aradıkları parçalar arasında yerini alıyor. 

Güçlü, çarpıcı ve cazibeli Atasay Man koleksiyonu için Atasay mağazaları veya www.atasay.com adresine uğramanız yeterli.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.