Anasayfa / MAGAZİN / BU FİLMİN BİLMECESİ ZOR ÇÖZÜLÜR

BU FİLMİN BİLMECESİ ZOR ÇÖZÜLÜR

Başrollerini Erkan Çelik ve Seda Kement’in paylaştığı ve yönetmenliğini Adem Uğur’un yaptığı gerilim-dram türündeki Zohak filminin çekimleri İzmit’te devam ediyor. 2018 yılında seyirciyle buluşacak filmin setin İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ziyaret etti.

İnsanlara musallat olan kötü huylu cinleri kovmayı amaç edinen Rüstem ile onun kızına dek uzanan bir trajediyi konu edinen film, adını İran mitolojisinde şeytani bir figürden ismini alan Zohak ‘tan alıyor. Film, seyirciyi sadece korkutmayı değil, filmin bilmecelerinde kendine yer bulmasını da amaçlıyor. Türkiye ile eş zamanlı olarak Almanya, Fransa ve Azerbaycan’da 2018 ocak ayında vizyona girecek filmin oyuncu kadrosunda Gamze Bayraktaroğlu, Seyhan Arman, Gizem Nur Doğa, Ahmet Özyavuz, Abdullah Şekeroğlu, Bülent Yaşık, Anıl Yıldız ve Nigar Navruzova yer alıyor.

Lansmanı İzmit’te
Filmin yapımcısı Feride Gören 45 kişilik bir ekiple çalıştıklarını söyledi: “Biz İzmit’i çekim yeri olarak tercih etmemizin nedeni Sayın Başkan Nevzat Doğan’dır. İzmit’i yaşanabilir bir şehir haline getirmiş ve biz de ‘ekibimiz burada olmalı’ dedik. Kendileri bizim sponsorumuz oldular, her şeyimizi karşıladılar. Kendimizi misafir gibi değil ev sahibi gibi hissettirdiler. Güzel bir filme imza atıyoruz. İzmit film çekimleri için ideal bir yer haline gelmiş. Biz de burayı elimizden geldiğince tanıtacağız. Önümüzdeki yılın başında tüm seyirciyle birlikte olacağız. Burada bir lansman da yapacağız.”

İzmit’i cazibe merkezi olacak
Film ekibiyle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan İzmit’i, Türkiye’nin cazibe merkezi haline getirmeye çalışıyoruz. Bu projede de, bu yöndeki yoğun ve samimi çalışmaları görüyoruz ve bizler de destek oluyoruz. Son olarak ekibimize filminde başarılar diliyor, kapımızın herkese açık olduğunu belirtmek istiyorum.”

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.