Anasayfa / MANŞET / ISSA DE’ MAR/ BİKİNİ VE MAYO LANSMANI

ISSA DE’ MAR/ BİKİNİ VE MAYO LANSMANI

Issa de’mar tasarımcıları Marissa Eveland ve Melissa Jasniy, birlikte sörf yaparak Oahu’nun Kuzey kıyısında yaşayan iyi arkadaştı. İş hayatına el dikimiyle başladılar. En sonunda plaj bungalovlarının alt katmanlarını dikiş stüdyolarına ve yaratıcı yuvalarına çevirdiler.
Marissa, 11 yaşından beri dikiş yapıyor ve North Shore’da büyürken ve rekabet halinde sörf yaparken kendisi için mayo desenleri ve bikini üretiyordu. Melissa ise California kıyılarında sörf yaparak büyüdü ve 17 yaşındayken Oahu’ya taşındı. Daha sonra Moda Tasarım Enstitüsü’nden Moda Tasarımı Bölümü’nden mezun oldu.
Melissa ile Marissa tutkularını, tasarım uzmanlığını ve sörf sevgisini birleştirdiler ve Issa de’mar doğdu. Issa de’ Mart 2013’te resmen faaliyete başladı ve büyük ilgi gördü. Seyahat ettikleri yerlerden, sörf dalgalarından ve tanıştıkları insanlardan etkilenmeye devam ediyorlar!

Issa De’mar Fashion Show /Miami Swim Week 2017 Yüzme Miami / Bikini Mayo defilesi /Podyumda Lisa Witt, PAIGE WATKINS, Ashley Haas, Brooke Lynn Buchanan, Joy Corrigan, Rachell Vallori, Gigi Paris, SHINNON BARKER, Lilee Boccarossa, Kyra Santoro, Anne De Paula, Malia Murphey, Danielle Ifrah, Chelcie

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.