DİLEK HANİF POP UP MAĞAZASI, KANYON’DA

Date:

Dilek_Hanif_Kanyon_Pop_UpDilek Hanif koleksiyonları temmuz ayı sonuna kadar Kanyon’daki Dilek Hanif Pop Up mağazasında satışa sunuldu.
Yaz düğünlerinden akşamüstü davetlerine kadar pek çok özel davet için zarif ve feminen parçalar sunan Dilek Hanif İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunda nude tonlar, gece mavileri, duru beyazlar, sakin griler ve yazın tazeliğine gönderme yapan renklere eşlik eden şampanya ve altın rengi zarif tasarımlar, işlemeler, nakışlar, kordonlarla hareketleniyor. İtalyan krepleri, taftalar, çiçekli uçuş uçuş ipek şifonlar, maxi, midi ve mini modellerin yanı sıra şık tulum modelleri Dilek Hanif Kanyon Pop Up mağazasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Avrupa tekstil sektörü Çin ile ticaret açığını kapatmak için somut adım bekliyor

Avrupa tekstil sektörü, Çin ile yaşanan ticaret açığını dengelemek ve rekabet gücünü artırmak için Avrupa Birliği'nden somut adımlar atılmasını talep ediyor.

Göz makyajı trendlerinde bordo dönemi

Sezonun öne çıkan güzellik trendleri arasında yer alan bordo tonları, göz makyajı uygulamalarında sofistike bir alternatif sunuyor.

Göz taramaları Afib riskini dört yıl önceden belirleyebilir

Yeni bir araştırma, retina tabakasındaki değişimlerin Afib hastalığını teşhisten dört yıl öncesine kadar tespit edebileceğini ortaya koyuyor.

Patrick McDowell Londra Moda Haftası kapsamında couture koleksiyonunu sundu

Patrick McDowell, Londra Moda Haftası kapsamında sürdürülebilirlik odaklı ve couture esintili İlkbahar-Yaz 2027 koleksiyonunu sergiledi.