Anasayfa / GÜZELLİK / ERKEKLERİ GÜZELLEŞTİREN KADIN

ERKEKLERİ GÜZELLEŞTİREN KADIN

Kalıcı Makyaj ve Güzellik Uygulamaları Uzmanı Emsal Doğan, kadınlar kadar artık erkeklerin de kişisel bakıma önem verdiğini belirterek ” Gözlerim doğuştan sürmeli diyenlere inanmayın” dedi.

Erkeklerin en az kadınlar kadar çok protez tırnak talebi ile geldiğini belirten Emsal Doğan, “Tırnak yeme problemi olan, tırnaklarında estetik sorunları olan erkekler, iş anlaşmasına imza atarken ya da birileriyle tokalaşırken utanıp, sıkılıyorlar. Bu nedenle artık protez tırnak uygulaması da erkekler arasında sıkça tercih edilen bir yöntem halini aldı” açıklamasını yaptı.

Türkiye’de erkeklerin en büyük sıkıntısının saç seyrekliği olduğu belirten Emsal Doğan “Erkeklerin yüzde 60’ında seç seyrekliği sorunu var. Uzun süren, acılı ve maliyetli bir tedavi olan saç ekimi yerine, saç efekti görüntüsü veren saç simülasyonu uygulaması artık daha çok tercih ediliyor. İşlem tek kullanımlık iğneler ile steril bir ortamda gerçekleştiriliyor. Saç ekiminde 1 yıl beklemek gerekirken, saç simülasyonunda 1 günde yeni bir görünüme kavuşmak mümkün. Üstelik yaklaşık 2-3 yıl kadar da kalıcı. Babanıza verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri olduğunu düşünüyorum” ifadesini kullandı.

O sürmeli gözler bizim eserimiz!

Erkeklerin cilt bakımına ve görüntüsüne önem vermeye başlaması ile taleplerin çok değiştiğini vurgulayan Doğan, “Nasıl kadınlar kirpik dibi eyeliner yaptırıyorlarsa erkekler de gözlerine sürme çektirmek için bize geliyor. Doğuştan sürmeli kavramı yerini sonradan sürmeliye bıraktı.” dedi

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.