Anasayfa / MANŞET / IPEKYOL İLE ZAMANDA YOLCULUK

IPEKYOL İLE ZAMANDA YOLCULUK

Maskülen ve feminen dengesinin zamansız parçalarda hayat bulduğu 2017-18 Sonbahar-Kış koleksiyonu, modern Ipekyol kadınlarını 90’lı yıllara keyifli bir yolculuğa davet ediyor. Güçlü ve kendinden emin kadınlardan ilham alan Ipekyol, yükselen trendleri zarif detaylarla harmanladığı 2017-18 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla rafine bir minimalizm sunuyor.

Sezonun yıldız parçası olan elbiseler güpür dantel, pili ve çiçek desenleriyle öne çıkarken, beli kup ve korsaj ile vurgulayan ceketler modern siluetlere bir doz feminenlik katıyor.

Beyaz üzerine kullanılan çiçekler, desen ve nakışlarda 3 boyut kazanırken; parka, elbise ve bluz kollarında rastlanan dantel detaylar, Ipekyol kadınının gizemli havasına dikkat çekiyor.

Çok renkli piliseli şifon etekler, sonbaharın renk kodlarına uygun yumuşak dökümlü kazak ve Selanik örgü trikolarla kombinlenerek yalın bir şıklık yaratıyor. Nakış, işleme ve armalar ile lüks bir tavır kazanan ceket ve trikolar, militer havasıyla sezonu yakalıyor.

Renk paletinin en canlı tonlarının hayat bulduğu parlak renkli nakışlı bomber ve biker ceketler bel hatlarını ön plana çıkaran bluz ve gömleklerle mükemmel uyumu yakalıyor.

Prince de galles ve yün karışımlı kumaşlarla sonbahar rüzgarlarını kış sezonuna pozitif bir etkiyle taşıyan ceketler, lüks detayları ve kombinlenebildiği parçalarla farklı karakterlere bürünüyor. Omuza atılabilen maksimalist formlu palto ve pardösüler oversize yakalarıyla klasikten uzaklaşırken, kürk detaylı cepleriyle farklılaşarak Ipekyol kadınlarını keyifli kış partilerinde de yalnız bırakmıyor.

Denim üzerine denim görünüm, zarif kesimli trençkot ile tamamlanarak 7/24 şıklığa davet ediyor. Farklı yıkamaları ve paça detaylarıyla dikkat çeken Ipekyol Denim ve mükemmel fitlere sahip Ipekyol Basics pantolonlarla kombinlenebilen çizgili pijama kesim gömlekler, lüks terliklerle tamamlanarak ofiste geçirilecek rahat ve şık bir günü garantiliyor.

Çalışan kadınların gardırobunu zenginleştiren beyaz gömlekler volan, dantel ve manşet detaylarıyla ön plana çıkarken, birlikte kusursuz çifti oluşturan güncellenmiş business takım, elbise içine giyilebilen dik yakalı bluz ve ince trikolar, omuza atılabilen belden kuşaklı kruvaze yaka mont ve taş işlemeli kabanlar, gündüz ofis şıklığını tüm iddiasıyla geceye taşıyor.

Serin sezonda hem gece hem de gün ışığı ile buluşan payet ve taşlar, vintage kalıplı denim ve slip on ayakkabılarda hayat buluyor.

Zamansız parçalar listesinin en başındaki minik çiçek desenli elbiseler, gündüz babet ve bilekte biten botların kusursuz eşlikçisi olurken, sezon trendlerinden çorap çizmelerle kombinlenerek gecenin yıldız çifti haline geliyor. İçi suni kürklü botlar ve eldivenler koleksiyonun pratik ve stil sahibi parçaları olarak yenilikçi bir görünüm sunuyor.

Vintage burgulu zincirler ve kaplamalarla hazırlanan antik takı koleksiyonu stiliyle fark yaratmak isteyen Ipekyol kadınlarını kucaklarken; özgürlük ve tutkuyu çağrıştıran gypsy hikayesinde parlak altınlar, sahip oldukları ışıltıyla en şık görünümleri tamamlıyor

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.