Anasayfa / GÜZELLİK / WATSONS’DA BÜYÜK BAYRAM İNDİRİMİ

WATSONS’DA BÜYÜK BAYRAM İNDİRİMİ

Makyaj ürünleri, cilt ve yüz bakım ürünleri, güneş ürünleri, saç bakım ürünleri
Son dönemlerde çok tercih edilen Organix, Toni&Guy, Botanicals, Live Clean ve John Frieda saç bakım ürünlerinde %40 indirim bulunurken seçili şampuanlar da %40 indirimle Watsons’ın bayram kampanyasında.

Kozmetik ve bakım ürünleri mağazalar zinciri Watsons büyük bayram indirimi kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde makyaj ürünleri, cilt ve yüz bakım ürünleri, güneş ürünleri, saç bakım ürünleri ve parfümlerde yüzde 50 indirime varan indirimler olacak. İndirim, bayram tatili boyuncu sürecek ve 31 Ağustos’a bitecek
Büyük Bayram İndirimi’nde MaxFactor, Revlon, Rimmel, Alix Avien ve Deborah makyaj ürünlerinde %40, Watsons Card’lı alışverişinizde %50 indirim; Loreal Paris, Maybelline, Note ve Lottie London makyaj ürünlerinde %40 indirim; Pastel, Golden Rose ve Sally Hansen makyaj ürünlerinde %30 indirim bulunuyor.
Loreal Paris, Nivea, Diadermine ve Bielenda cilt ve yüz bakım ürünlerinde %40, Watsons Card’a %50 indirim, Pure Beauty, Collagen by Watsons, Garnier, Neutrogena, Sebamed, Lierac, Nip & Fab ve Clean & Clear cilt ve yüz bakım ürünlerinde %40 indirim, Roc ve Cosmed cilt ve yüz bakım ürünlerinde ise %30 indirim fırsatı var.
ROC, Nivea, Garnier, SebaMed, Hawaiian Tropic, Solait, Cosmed ve Watsons güneş ürünlerinde %50 indirim avantajı sizleri bekliyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.