Anasayfa / EKO-MODA / KİĞILI DİYE YAZILIR “SÜPERMARKA” DİYE OKUNUR

KİĞILI DİYE YAZILIR “SÜPERMARKA” DİYE OKUNUR

Kiğılı, sektördeki başarısını uluslararası bir ödülle taçlandırdı. 89 ülkede faaliyet gösteren bağımsız değerlendirme şirketi Superbrands International tarafından ‘süpermarka’ ödülüne layık görüldü.

Süpermarka’ aday seçiminde, şirketlerin teknoloji, yatırım, iş gücü kalitesi, yaratıcılık, marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkı, çevre duyarlılığı, etik değerlere saygı gibi kriterler büyük önem taşıyor. Ödül kazanan şirketler, alanında uzman jüri üyelerinin yaptığı ön seçimin ardından halk oylamasıyla belirleniyor.

Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem, elde edilen başarıyı şöyle değerlendirdi: “Kiğılı, farklı zevklere hitap eden modern çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine ihtiyaç duydukları her noktada ulaşan ve müşteri memnuniyetini ilke edinen bir marka. Türkiye genelinde 67 ilde, 225 mağazamız, yurt dışında ise 25 mağazamızla müşterilerimizi çok iyi dinleyen oluşabilecek her probleme çözüm arayan bir şirketiz. Geniş mağaza ağımız, teknolojik yatırımlar, işgücü kalitesi, sosyal sorumluluk projelerine verdiğimiz destekler sayesinde müşterilerimizin güvenebildiği bir marka olduk. Bu güven de bize bu yıl “Süpermarka” ödülünü getirdi. Kalitemizden ödün vermeden değişen müşteri taleplerine ve teknolojiye ayak uydurarak sektöre liderlik ederken, müşteri memnuniyetini de en üst seviyeye taşımaya devam edeceğiz.”

Başarısını kazandığı ödüllerle destekleyen Kiğılı, geçtiğimiz yıllarda da IDC Teknoloji Ödülleri’nde “Dijital Kanallar / Digital Channels” kategorisinde “TRAK” projesiyle ikincilik ödülü, İstanbul Shopping Fest’in Vitrin Tasarım Yarışması’nda birincilik ödülü, AYD Ödülleri’nde AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları araştırmasın’da “Erkek Giyim” kategorisinde 5 Kez ödüle layık görülmüştü.

Kiğılı 2016 ilkbahar yaz

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.