Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / L’Occitane’ın Efsane Parfümlerini En Çok Babalar Hak Ediyor

L’Occitane’ın Efsane Parfümlerini En Çok Babalar Hak Ediyor

loccitanein-efsane-parfumlerini-en-cok-babalar-hak-ediyor
Parfüm dünyasında adeta bir referans haline gelen eşsiz kokuyu Türkiye’de tasarlanan yüzde 95 Geri Dönüştürülebilir “Değişimin Öncüleri” Hediye kutularında babanıza hediye edebilirsiniz. 

Süper kahramanınız özgürlüğü ve macerayı soluyorsa, taze kokuları seviyorsa, CAP Cédrat kaçışın, sonsuz bir ufkun özüdür. Deniz damlalarının tazeliğini hayat dolu ağaç kavunu ile birbirine karıştıran bu canlı, denize ve turunçgillere has nota harmanı alt notasında odunsu baharatlar ile alt notaları üstünde yer alır.

Canlılık veren, erkeksi ve karakter dolu CAP Cédrat ağaç kavununun turunçgillere has notalarıyla nanenin buzlu ve soğuk baharatların notalarını harmanlar. Ağaç kavunu kabuğunun ana notaları ve buzlu nane Provence’nin sıcak havasını tazeler.

Cap Cedrat Hediye Seti

Cap Cedrat Hediye Seti

Cap Cedrat EDT 75 ML

Cap Cedrat Shower Gel 250 ml

Cap Cedrat Shower Gel Eco-Refill 500 ml

Yüzde 95 Geri Dönüştürelbilir hediye seti kutusu L’Occitane’ın Türkiye’de özel olarak tasarladığı, Değişimin Öncüleri yarışmasının kazananlarından Şeyla Arditti’nin avakado çekirdeklerini kullanarak tasarladığı dekoratif sunumluklardan  ilham alınarak üretilmiştir.

Gizemli Erkeklere
Adını Provence’taki Les Baux köyünün efsanevi şövalyelerinden alan Baux Eau de Toilette, Provence’tan gelen selvi ve tütsünün sıcak notaları ile birleşen kırmızı biber ve kakule esansiyel yağları ile gizemli ve cazibeli bir erkek parfümüdür. Onu erkekler arasında efsaneleştiren aromatik, erkeksi ve canlandırıcı bir koku olmasıdır.

Eau de Baux Hediye Seti

Eau de Baux Hediye Seti

Eau de Baux EDT 75 ML

Eau de Baux Shower Gel 250 ml

Eau de Baux Deo Stick 75 gr

Yüzde 95 Geri Dönüştürülebilir hediye seti kutusu L’Occitane’ın Türkiye’de özel olarak tasarladığı, Değişimin Öncüleri yarışmasının kazananlarından Özge Biçer’in atık cam ve düz cam kullanarak soğuk cam şekillendirme tekniği ile tasarladığı dekoratif fotoğraf makinesinden ilham alınarak üretilmiştir.

Romantik Erkekler..
L’Occitan Eau de Toilette, Provence’ın gizemi ve cazibesiyle dolu tatil, aromatik kokularından ilham almıştır. Yanmış odunun biber ve muskat aromasıyla harmanlanmış damıtılmış lavanta kompozisyonunu düşünün. Bu, son derece erkeksi ve hayal gücü, aromatik ve canlandırıcı bir kokudur. Dünyada çok satan erkek parfümleri arasında yer alır.

L’Occitan Hediye Seti

L’Occitan Hediye Seti

L’Occitan EDT 75 ML

L’Occitan Shower Gel 250 ML

L’Occitan After Shave Balm 75 ML

Yüzde 95 Geri Dönüştürülebilir hediye seti kutusu L’Occitane’ın Türkiye’de özel olarak tasarladığı, Değişimin Öncüleri yarışmasının kazananlarından Emirhan Demirkaya’nın   atık cam ve strafor kullanarak sokak kedileri için tasarladığı “Catter” adını verdiği barınak çözümünden ilham alınarak tasarlanmıştır.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Temiz İçerikli Cilt Bakım Markası Celenes By Sweden’dan Onarıcı Bakım Serisi: Sea Buckthorn

Temiz İçerikli Cilt Bakım Markası Celenes By Sweden’dan Onarıcı Bakım Serisi: Sea Buckthorn

İsveç’in endemik bitkilerini ve doğal termal sularını kozmetik bilimi ile buluşturan Celenes by Sweden’ın yüksek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.