Anasayfa / MANŞET / MERCEDES-BENZ PRESENTS SUDI ETUZ

MERCEDES-BENZ PRESENTS SUDI ETUZ

Mercedes-Benz presents Sudi EtuzMercedes-Benz Türk koleksiyonlarını düzenli olarak MBFWI çatısı altında sergileyen, Türkiye’nin son yıllarda en çok konuşulan tasarımcıları arasında öne çıkan genç tasarımcı Şansım Adalı’nın markası Sudi Etuz’un Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonunu “Mercedes-Benz presents Sudi Etuz” ismiyle sunacak.

Tasarımcı, Sonbahar/Kış 2018 sezonunda daha önceden sunduğu “Dünya” ve “Okyanus” koleksiyonlarının devamı niteliğinde bir koleksiyon sergileyecek. “Mercedes-Benz presents Sudi Etuz” Sonbahar/Kış 2018 defilesi 29 Mart Perşembe akşamı saat 19:00’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek. Tasarımcı Şansım Adalı, ‘’Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 11. sezonunda Mercedes-Benz Türk tarafından desteklenmek, şimdiye kadar yaptığım çalışmaların en güzel meyvesi diyebilirim. Bundan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Bu benim için, çok büyük bir onur ve gurur kaynağı. 11. sezonda Mercedes-Benz tarafından desteklenen kişi olmak aynı zamanda da ciddi bir sorumluluk duygusu hissettiriyor. Bana her zaman inanan ve güvenen insanları mahcup etmemek adına elimden gelenin en güzelini yapacağım.” sözleriyle Mercedes-Benz’in desteğinin kendisi için önemini vurguladı.

Sudi Etuz’un maskülen, sert ve asi kızlar için tasarlanan Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu rock şıklığı yansıtan detaylara yer veriyor. Gittikçe artan kadına şiddet haberlerinden etkilenen tasarımcı, koleksiyonunu güçlü, kendine inanan, devamlı yeni fikirler üreten, kendi ayakları üzerinde durabilen, gerek hendi haklarını, gerekse başkalarının haklarını korkusuzca savunabilen kadınlara ithaf ediyor. Özellikle öğrencilik yıllarında sıklıkla dinlediği Mor ve Ötesi’nin “Dünya Yalan Söylüyor” albümünden esinlenen tasarımcı Şansım Adalı, bu albümden kimi şarkıların sözlerini koleksiyondan bazı parçalara da yansıtıyor.

Sudi Etuz’un yaratıcısı Şansım Adalı 1982 yılında İstanbul’da doğdu. Bilkent Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2004-2005 akademik yılını Brüksel’de geçirdi ve bu süre içinde Antwerp’te çizim derslerine ve workshop’lara katıldı. 2006 yılında tamamladığı Fransızca eğitiminin ardından LaSalle Akademi İstanbul’da Moda Tasarımı diploma programına başladı. Sudi Etuz markası ile ilk kadın giyim koleksiyonunu 2009 yılında sunan Şansım Adalı, 2010 yılında kendi markasının yanısıra yeni kuşak Türk tasarımcıların koleksiyonlarına da askılarında yer veren; çeşitli sergi ve deneysel sunumlara ev sahipliği yapan Kumpanya62 adlı konsept mağazasının kapılarını açtı. Tasarımcı, Sudi Etuz markasıyla romantik, feminen ve zarif çizgide duran kadınları yaratmayı hedefliyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.