Anasayfa / MANŞET / PODYUMDA GÜZELLERLE DANS

PODYUMDA GÜZELLERLE DANS

dünya güzeli2018 İlkbahar-Yaz adL+CENGİZ ABAZOĞLU ‘‘Color Fest’’defilesi 21 Mart’ta Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi. Dünya güzele Azra Akın’nın da podyuma çıktığı defile renkli görüntülere sahne oldu.

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ‘‘İlham aldığımız renklerin, ruh haline etkisini ve insanların yaşam stillerine nasıl yansıdığını biliyoruz. Bizde bu sezon çok renkli ve farklı birçok kadın hayal ettik. Kadın yaşamını güzelleştirmek ve kolaylaştırmak asıl amacımız olunca ‘‘Color Fest’’ kendini önce kağıt üzerinde sonrada kumaşlar da gösterdi. Doğanın tüm güzel renklerini, dinamizmi şehir hayatına yorumladım’’ dedi.
adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık ‘‘Her sezon farklı heyecanlar yaşadığımız çalışma süresince, renklerin enerjisi bizi yine çok güzel yerlere getirdi. Cengiz Abazoğlu’nun tasarımlarıyla renklerın dansı, kadının farklı ifadelerini ortaya çıkardı. ‘‘Color Fest’’ pozitif enerjisiyle birçok ruh hallerinde kadınlara sesleniyor.’’ dedi.

adL defile

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.