Anasayfa / MANŞET / MODANIN ZİRVESİNDE CİHAD SÜNBÜL

MODANIN ZİRVESİNDE CİHAD SÜNBÜL

Cihad SünbülEİB 13. Moda Tasarım Yarışması muhteşem final defilesi ile sona erdi. Yarışmayı Cihad Sünbül kazandı. İkincilik Atlan Toygar Rona’nın olurken, üçüncü Fatma Süleymanoğlu oldu.Yarışmanın birincisi Cihad Sünbül 15 bin TL, ikincisi Atlan Toygar Rona 10 bin TL ve üçüncüsü Fatma Süleymanoğlu ise; 5 bin TL para ödülünün sahibi oldu. İlk üçe giren tasarımcılar, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin sunduğu projenin Ekonomi Bakanlığı’nca tasarım tebliğinde yazan koşulları yerine getirmeleri halinde yurtdışında eğitim desteğine başvurabilecek.

Katma değerli ürün ihracatının yolunu açacak, genç ve vizyoner tasarımcıları Türk hazırgiyim sektörüne kazandırmak amacıyla Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen EİB Moda Tasarım Yarışması’nın 13. Final heyecanı İzmir Kültürpark içerisindeki Lunapark’ta gerçekleştirildi.
Ünlü Modacı Emre Erdemoğlu’nun koçluğunda düzenlenen EİB 13. Moda Tasarım Yarışması’nda final heyecanını genç tasarımcılar; Abdul Cihad Sünbül, Atlan Toygar Rona, Çağla Demirkıran, Dilara Karaca, Elif Doğu, Ezgi Vural, Fadime Yıldırım, Fatma Süleymanoğlu, Gözde Ekizceli ve Yağmur Aysan yaşadı.

Finale kalan 10 tasarımcının nostalji ile bugünü buluşturan NEWSTALGIA temasıyla hazırladıkları tasarımlar, temanın ambiyansına uygun olarak İzmir Kültürpark’taki Lunapark’ta sergilendi. Tasarımlar, defileyi izleyen 500 kişinin büyük beğenisini kazandı.

Finalistler, sonbahar-kış koleksiyonundan oluşan hazırladıkları 4’er kostümü, Öner Evez ve Yakup Biçer kareografisiyle podyumda sergiledi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.