MODANIN ZİRVESİNDE CİHAD SÜNBÜL

Date:

Cihad SünbülEİB 13. Moda Tasarım Yarışması muhteşem final defilesi ile sona erdi. Yarışmayı Cihad Sünbül kazandı. İkincilik Atlan Toygar Rona’nın olurken, üçüncü Fatma Süleymanoğlu oldu.Yarışmanın birincisi Cihad Sünbül 15 bin TL, ikincisi Atlan Toygar Rona 10 bin TL ve üçüncüsü Fatma Süleymanoğlu ise; 5 bin TL para ödülünün sahibi oldu. İlk üçe giren tasarımcılar, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin sunduğu projenin Ekonomi Bakanlığı’nca tasarım tebliğinde yazan koşulları yerine getirmeleri halinde yurtdışında eğitim desteğine başvurabilecek.

Katma değerli ürün ihracatının yolunu açacak, genç ve vizyoner tasarımcıları Türk hazırgiyim sektörüne kazandırmak amacıyla Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen EİB Moda Tasarım Yarışması’nın 13. Final heyecanı İzmir Kültürpark içerisindeki Lunapark’ta gerçekleştirildi.
Ünlü Modacı Emre Erdemoğlu’nun koçluğunda düzenlenen EİB 13. Moda Tasarım Yarışması’nda final heyecanını genç tasarımcılar; Abdul Cihad Sünbül, Atlan Toygar Rona, Çağla Demirkıran, Dilara Karaca, Elif Doğu, Ezgi Vural, Fadime Yıldırım, Fatma Süleymanoğlu, Gözde Ekizceli ve Yağmur Aysan yaşadı.

Finale kalan 10 tasarımcının nostalji ile bugünü buluşturan NEWSTALGIA temasıyla hazırladıkları tasarımlar, temanın ambiyansına uygun olarak İzmir Kültürpark’taki Lunapark’ta sergilendi. Tasarımlar, defileyi izleyen 500 kişinin büyük beğenisini kazandı.

Finalistler, sonbahar-kış koleksiyonundan oluşan hazırladıkları 4’er kostümü, Öner Evez ve Yakup Biçer kareografisiyle podyumda sergiledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

PUMA Speedcat Efsanesi Türkiye’ye Döndü

Hız tutkunlarının ve stil ikonlarının vazgeçilmezi PUMA Speedcat, Türkiye'ye...

Neshe Eurovision 2025 Yolunda!

Türk sanatçı Neshe, "Una Voce Per San Marino" yarışmasında...

Milano Moda Haftası’nda Değişim Rüzgarları

Milano Moda Haftası, Gucci, Versace, Fendi, Jil Sander gibi...

Duygu Çakmak, Güzelliği ile Kışı Yaza Çevirdi

Türkiye'nin başarılı mankenlerinden Duygu Çakmak, uluslararası kariyerinde emin adımlarla...