Anasayfa / EKO-MODA / TOPRAK, HAVA, SU, DU&KA…

TOPRAK, HAVA, SU, DU&KA…

duvar kağıdı
Çevre dostu duvar kâğıdı DU&KA zengin ürün yelpazesi ile doğanın renklerini ve dinginliğini yansıtıyor. Tüm EVDEMA mağazalarında satışa sunulan DU&KA duvar kağıtları koleksiyonu ile evinizin her odasında eşsiz bir görünüm sağlayabilirsiniz.

İç mekan dekorasyonunda modern bir görüntü için duvar kağıdı tercih edenlerin sayısı hızla artmakta. Duvar kağıtları ile sağlanan görüntü bütünlüğü, mekanlarda dekorasyonu tamamlıyor. Şık alternatif desenlerle evinizde sihirli bir dokunuşu gerçekleştirebilmeniz çok kolay. DU&KA duvar kağıdında geleneksel tarzı modernize ederek, farklı desenlerde 3 boyutlu seçenekler, mekana uyum sağlayacak alternatif renk ve dokularla sınırsız seçenekler sunuyor.

Duvar kağıdı markası DU&KA doğal materyalleri kullanarak üretimlerini hassasiyetle gerçekleştiriyor. Doğanın eşsiz mucizesi olan toprak, hava, su elementlerinin verdiği ilhamla, renk, biçim ve dokular belirleniyor. Doğal malzemeler kullanarak üretilen DU&KA Duvar Kağıtları kolay uygulanabiliyor, su bazlı olduğu için kolay silinebiliyor, söküldüğünde ise leke bırakmıyor. Nefes alma özelliği ile ferah mekanlar yaratmanıza yardımcı oluyor.

Duvar Kağıdı Nasıl Alınır?

Duvar kağıdı alırken yıllarca kullanılacak şekilde seçilmeli, büyük desenler tek duvarda veya en fazla iki duvarda kullanılmalıdır.

Renk tonları ve desenler, odanın kullanım amacına göre seçilmelidir.

Antre ve koridor gibi dar çok kapılı alanlarda, kesitleri hesaba katarak daha sade desenler seçilmelidir.

Seçim konusunda sizi yönlendirebilecek satış danışmanlarından destek almanızda fayda var.

Duvar kağıdı seçerken mekanı kullanacak kişinin kendi beğenisi ön planda olmalıdır. Evinizde ne görmek istiyorsanız onu alın arkadaşlarınızın görmek istediklerini değil.

Kaliteli duvar kağıtları son derece sağlamdır, hızla uygulanabilir ve uzun yıllar bakım veya değişim gerektirmeden silinerek kullanılabilir.

Markasını araştırın. Sertifikalar, teknik özellikleri ve garanti önemli. Kaliteli markalar desen takibi sorunu çıkarmaz ve renk tonu problemi yaşamazsınız.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.