Anasayfa / MANŞET / VAKKO KADIN 2018 SONBAHAR KIŞ MODASI

VAKKO KADIN 2018 SONBAHAR KIŞ MODASI

Vakko Kış Modası 2018
Vakko’nun Sonbahar Kış koleksiyonu, 4 farklı temada günden geceye uzanan ve farklı zevklere hitap eden birbirinden özel seçenekler sunuyor. More is More, Less is More, This is Me, Cool Nights mottolarından oluşan koleksiyon ile Vakko Kadın Kış Modası ‘Kontrastların Uyumlu Birlikteliği’ ne vurgu yapıyor.

Vakko kadını, yeni sezonda; ruhunda Less is More, bedeninde ise More is More mottosundan doğan kontrastın heyecanını yaşıyor.

Zengin detayların, kumaşların ve aksesuarların harmanlanmasından oluşan yeni look ile Vakko Kadını Sonbahar Kış sezonunda, kontrastların uyumlu birlikteliğiyle bohem ve eklektik bir tarzın kapılarını aralıyor. Alabildiğine kullanılan kadifeler, brokarlar, jakarlar, ipekler, danteller, taşlar göz kamaştırırken el örgüsü, el boyaması gibi detaylar da doğallığın vurgusunu yapıyor. Tüm bu kontrastlar, bazen vücuda uzak formlarda, over size, bazen vücudu saran formlarda hayat buluyor. Koleksiyonun ruhunu tamamlayan renkler ise, derin koyu renklerin yanı sıra serin pastellerle sıradışı bir uyum sergiliyor.

 

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.