Anasayfa / MAGAZİN / YILBAŞI SOFRA TASARIMI NASIL OLMALI?

YILBAŞI SOFRA TASARIMI NASIL OLMALI?

ankara cemiyet hayatıAnkara cemiyet hayatının önde gelen isimleri Seren Erdoğan’ın ev sahipliğinde yılbaşı sofra süslerini kendileri hazırladı.
Diğer günlere oranla daha farklı, özenli hazırlanan yılbaşı sofralarına bu kez genç tasarımcı Seren Erdoğan’ın eli değdi. Ruşa Acar, Nesrin Kılavuz, Hülya Topçuoğlu Kural, Ayşegül Aygün Aydın, Burcu Savaşçı’nın katılım sağladığı workshop keyifli anlara sahne oldu.
Yılbaşı masalarını kendileri süslemek isteyen misafirlerine ürünleri nasıl yapmaları gerektiğini anlatan Seren Erdoğan, konuklarına; peçetelik, runner ve çatal-kaşıklık yapmayı gösterdi. Evinde ağırlayacağı ilk misafirlerinin sofra sunumunu bu ürünlerle hazırlayacağını söyleyen Nesrin Kılavuz, çatal-kaşıklık ürününü daha büyük yaparak maşa gibi daha büyük ürünlerde de kullanılabileceği şekilde tasarladı.
Christmas kutlamasını eşi ile birlikte yapacağını söyleyen Ruşa Acar ise yaptığı ürünleri eşi için hazırlayacağı masada kullanacağını belirtti. Katılımcılar, Seren Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen workshop’ta keyifli anlar yaşandı.

Seren Erdoğan
Genç Moda Tasarımcısı Seren Erdoğan
Nesrin Kılavuz
Nesrin Kılavuz
Ruşa Acar
Ruşa Acar

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.