Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / YILIN EN İYİ HAZIR GİYİM MARKASI

YILIN EN İYİ HAZIR GİYİM MARKASI

yılın en iyi hazır giyim markasıEkovitrin Dergisi tarafından bu yıl 17.kez düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri’ne Giovane Gentile, damga vurdu. 26 farklı dalda ödüllerin dağıtıldığı gecede Giovane Gentile, ‘En İyi Hazır Giyim Markası’ ödülüne değer bulundu.

‘Centilmen sözünün değeri’ mottosuyla yola çıkan Giovane Gentile, Ekovitrin Dergisi tarafından bu yıl 17.kez düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri’ne damga vurdu. En İyi Hazır Giyim Markası dalında ödül alan Giovane Gentile adına konuşma yapan Giovane Gentile Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şenoğlu, bu ödülü almaktan mutlu olduklarını ve Ekovitrin Dergisi’ni yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Yaptığı konuşma sırasında öncelikle teşekkürlerini sunan Şenoğlu, “Giovane Gentile olarak, 20 yıllık ihracat gücümüzü yurt içinde de tüketiciye sunma hedefiyle çalışıyoruz. Aslına bakarsanız Türkiye hazır giyim pazarında, özellikle erkek giyim sektöründe rekabet çok yüksek. Orta ve üst segmentte, yani ulaşılabilir lüx dediğimiz segmentte standart tasarımları görmek mümkün olurken luxury segmentte tasarım ve fonksiyonellik ön planda. Katma değeri yüksek, butik tasarım koleksiyonlarımızla biz de bu segmentte markamızı pozisyonlandırmayı hedefledik. Bu alanda başarılı olduğumuzu biliyoruz. Ve yüzde 100 müşteri odaklı çalışmalarımızla büyümemizi sürdürülebilir kılma yolunda emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.

hazır giyim pazarı
Şenoğlu: Türkiye hazır giyim pazarında, özellikle erkek giyim sektöründe rekabet çok yüksek

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

  Dyson; otomasyon, gelişmiş yazılım ve yapay zekayı şimdiye kadarki en iyi temizlik performansıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.