Anasayfa / KÖŞE YAZILARI / SENİN YÜZÜNDEN KÖTÜLÜK KAZANIYOR

SENİN YÜZÜNDEN KÖTÜLÜK KAZANIYOR

fulya öztürk placing

 FULYA ÖZTÜRK PLACING

Stratejik İmaj ve Stil Danışmanı, Yaşam ve Oyuncu Koçu

http://www.facebook.com/fulyaozturkplacing

http://twitter.com/FOzturkPlacing

fulyaozturkplacing@gmail.com

 

SENİN YÜZÜNDEN KÖTÜLÜK KAZANIYOR

Umursamazlık. İhmal. Kötü alışkanlıklar. Ünlü veya zengin olmak için hayattaki en değerlilerden kolayca vazgeçme. Çalma çırpma, kazıklama. Gaddarlık. Şiddet. Göz göre göre kurban vermek. Ölümleri izlemek hatta kanıksamak. Gerçeğin peşinden gitmemek. Doğrudan sapmak. Sapkınlık. Tiksindirici hayatlarla gurur duymak. Kendin olmak yerine başkasını kopyalamak. Bencillik. Çürümüşlük.

”Fulya dindarlığa mı kaydı?” diye sormak en basit görme yöntemi. Doğruluk dindarlık değil.

Ayrı ayrı olaylar oluyor ve insanlık hep kayıp veriyor.

Hem manevi hem maddi kayıplar gittikçe artıyor. ”Neden bunlar oluyor?”

İzler kalıyorsun da ondan. Hem de bir iki yıldır değil doğduğundan beri izler kalıyorsun. Birşeyleri değiştirmek için parmağını bile kıpırdatmıyorsun. Sesini çıkarmıyorsun. Pasif ”offf”lamalar ve ”pofffflamalarla” gününü geçirmeyi yeğliyorsun. Çürüyorsun.

”Aktivitelerim var çok meşgulüm” diyorsun, ”İşim var gücüm var” diyorsun, ”Bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var” diyorsun. Ama bunlar birşey yapmama sebeplerin değil ki. Bunlar bahanelerin. Ot gibi sürdürdüğün ve o çok gurur duyduğun hayatın beş kuruş etmeyecek biliyor musun? Aktivitelerini yapamayacaksın, işin olmayacak dolayısıyla gücün de ve bakmakla yükümlü olduğun ailen uçurumlara sürüklenecek yaşamadığı cehennem kalmayacak henüz bu dünyadayken. Çünkü bir kötü gidecek başka kötü gelecek. O alt edilebilir gördüğün çirkinlik yerini çok daha çirkin ve yenilmez bir batağa bırakacak.

Karşı durmak bir yana kendini ve çevreni bilgilendirmek, eğitmek için ne yapıyorsun? Kendine bir sorsana. Bugün kendime ve sevdiklerine faydalı ne yaptığını bir sor. Sevdiğin kimse yok nasılsa değil mi? Sen kimseyi sevmezsin. Çevrendeki herkes suçlu ve bunları hakediyor değil mi? Evet diyorsan sevme duygunu geliştirmen gerek. Hiçkimseyi ve hiçbirşeyi sevmiyor olamazsın. Seni hayata tutunduran birşey muhakkak vardır. Fakat… Eğer seni ayakta tutan çürümüşlükten bir parçaysa…

…Sırf sen gözlerin açık uyuyorsun diye…

Senin yüzünden kötülük kazanıyor.

KotulukKazaniyor

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MODA MARKA SIR

COPY PASTE MODASI

2017 yılı moda dünyası açısından oldukça sıradandı. Birçok genç modacı tanıdık, onlarca defileyi izledik, TV’de  …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.